Onze teefjes

Floortje

Floortje, aangekocht bij de familie Brendeke in Westzaan. Ons poppetje. Met haar hadden we ons eerste nestje. Een leuk klein handig slim hondje. Een hondje dat wants to please. Het is een enorme knuffelkont. Zij is de stammoeder van onze kennel en mag zich inmiddels overgrootmoeder noemen. Floortje heeft het gen normaal voor PLL.

Met haar hebben we de puppytraining gedaan bij Masters Voice en de training SHH.  Beiden met een prachtig resultaat afgerond.

Met Floortje wordt niet meer gefokt.

 

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Magic Maxime, zoooo lief maar ook zoooo ondeugend, Kortom een pittige, maar zeer aanhankelijke knuffeltante. Zij is ons eerste zelfgefokte teefje, (07-03-2012) wat wij hebben gehouden uit het nestje van Floortje X Bromley Flying Flinn (imp Australia).

Met Maxime hebben we de puppycursus 1 en 2 gedaan, en momenteel gaan we iedere 2 weken met een groepje andere honden lekker wandelen onder begeleiding van Dogsigns. Tijdens deze wandeling wordt kennis gemaakt met de verschillende vormen van hondentraining en sport. Onder begeleiding en onder de vlag van Scent Imprint heeft Maxime inmiddels level 1 en 2 detectie gedaan. Op dit moment zijn we druk bezig met level 3.

Zij heeft op show Uitmuntend behaald, en getest op oogziektes, patellae-luxatie en is vrij daarvan. Ook heeft zij het gen Normaal PLL.

 

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Pretty Prada dochter van Jollyjacks Magic Maxime en Whistlewoods Ruby Rumpus. Geboren op 14-12-2013. De derde generatie waar we in de toekomst ook zelf een nakomeling van willen houden. Prada heeft op de internationale show in Maastricht een Zeer Goed en een mooie 2e plaats behaald in de jeugdklasse. Ook heeft ze op de kampioensclubmatch van de jackrussell terriër een mooie “ZG” behaald uit een veld van vele deelnemers.

Met Prada zijn wij momenteel bezig met een training mantrailen bij Dogsigns. In het verleden hebben wij de sociale wandelingen en de puppytraining met haar gedaan. Ook hebben we met haar de training coördinatie en balans gedaan bij Masters Voice.

Een mooi zelfstandig hondje erg lief voor mensen en andere honden. Prada is vrij van alle oogziekten en patellae luxatie ook heeft zij het gen normaal voor PLL.

 

Dida

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Obladi Oblada (Dida) dochter van Jollyjacks Pretty Prada en Jack Mac Ju vom Ewaldshof. Geboren op 16-06-2016. Dit sprankelend hondje is hopelijk een belofte voor de toekomst. Met haar hebben we de cursus coördinatie en balance gedaan. Ze doet mee aan de sociale wandelingen van Dogsigns. Dida is een energiek hondje met veel uitstraling en is erg lief. We hopen op pups van haar in 2019.

Op de kampioenschapsclubmatch van de rasvereniging de NVJRT werd zij 1e VB beste pup teef. Op de show in Luik haalde zij een mooie 2e plaats met de kwalificatie ZG en een 1e plaats met de kwalificatie Uitmuntend.

Dida is vrij bevonden van patellaeluxatie en oogziekten. Ook heeft zij het gen normaal voor PLL door vererving van ouders die beiden zijn getest.