Onze teefjes

 

Floortje

 

Floortje, aangekocht bij de familie Brendeke in Westzaan. Ons poppetje. Met haar hadden we ons eerste nestje. Een leuk klein handig slim hondje. Een hondje dat wants to please. Het is een enorme knuffelkont. Zij is de stammoeder van onze kennel en mag zich inmiddels bet-overgrootmoeder noemen. Floortje heeft het gen normaal voor PLL.

Met haar hebben we de puppytraining gedaan bij Masters Voice en de training SHH bij Cana. Beiden met een prachtig resultaat afgerond.

Met Floortje wordt niet meer gefokt.

 

 

Prada

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Pretty Prada dochter van Jollyjacks Magic Maxime en Whistlewoods Ruby Rumpus. Geboren op 14-12-2013. De derde generatie Jollyjacks. Prada heeft op de internationale show in Maastricht een Zeer Goed en een mooie 2e plaats behaald in de jeugdklasse. Ook heeft ze op de kampioensclubmatch van de jackrussell terriër een mooie “ZG” behaald uit een veld van vele deelnemers.

Met Prada hebben wij een training mantrailen gedaan bij Dogsigns. In het verleden hebben wij de sociale wandelingen en de puppytraining met haar gedaan. Ook hebben we met haar de training coördinatie en balans gedaan bij Masters Voice.

Een mooi zelfstandig hondje erg lief voor mensen en andere honden. Prada is vrij van alle oogziekten en patellae luxatie ook heeft zij het gen normaal voor PLL.

Klik hier voor meer foto’s van Prada

 

Dida

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Obladi Oblada (Dida) dochter van Jollyjacks Pretty Prada en Jack Mac Ju vom Ewaldshof. Geboren op 16-06-2016. Dit sprankelend hondje is hopelijk een belofte voor de toekomst. Met haar hebben we de cursus coördinatie en balance gedaan. Ze doet mee aan de sociale wandelingen van Dogsigns. Dida is een energiek hondje met veel uitstraling en is erg lief.

Op de kampioenschapsclubmatch van de rasvereniging de NVJRT werd zij 1e VB beste pup teef. Op de show in Luik haalde zij een mooie 2e plaats met de kwalificatie ZG en een 1e plaats met de kwalificatie Uitmuntend.

Dida is vrij bevonden van patellaeluxatie en oogziekten. Ook heeft zij het gen normaal voor PLL door vererving van ouders die beiden zijn getest.

Klik hier voor meer foto’s van Dida

 

Katya

 

 

Onze jongste telg geboren op 03-12-2018. Kind van Jollyjacks Obladi Oblada en Kapris Volovi Yarle Ragnar (import Russia). We zijn druk bezig met de puppytraining momenteel. Ze heet officieel Jollyjacks I want to break free, wij noemen haar Katya. Een Russische naam omdat haar vader uit Rusland komt.

Katya heeft het gen normaal PLL door verererving van haar ouders.

Klik hier voor meer foto’s van Katya