Nestplanning

Medio 2020 hebben wij een volgend nestje in de planning.

Van Jollyjacks Obladi Oblada en Kapris Volovi Yarle Ragnar

 

 

Wat mag u van ons verwachten en wij van u.

Ons doel is om op een verantwoorde wijze, gezonde en mooie Jack Russell terriërs te fokken met een vriendelijk karakter. Daarvoor maken we gebruik van de kwaliteiten van de ouderdieren. De ouderdieren moeten beschikken over fijne karakters en een goede gezondheid en uiteraard ook over de ras kenmerkende JRT eigenschappen.

De gezondheidsonderzoeken DNA profielen en uitslagen van knieën en ogen van de ouderdieren zijn tijdens de eerste kennismaking in te zien. Ook kunt u de meeste gezondheidsuitslagen vinden op de site van http://www.raadvanbeheer.nl 

De puppy’s krijgen allemaal een stamboom en worden gechipt door de Raad van Beheer, en er volgt een gezondheidsonderzoek. Vanzelfsprekend worden ze ontwormd en ingeënt. Vanaf de leeftijd van 3 weken is puppybezoek welkom, het is erg leuk om de ontwikkeling van de puppy’s te zien. Daarnaast kunt u ze volgen via deze website en op Facebook Jollyjacks waar wij iedere week foto’s zullen plaatsen.

En natuurlijk worden de pups goed gesocialiseerd, ze kunnen rondlopen in huis en tuin en wennen aan mensen, kinderen, andere dieren, ook worden diverse activiteiten aangeboden, zoals de ballenbak, tunnel etc.

Vanaf 6 weken na de eerste inenting worden ze overal mee naartoe genomen, zodat ze straks bij het verlaten van het nest zomin mogelijk stress krijgen. Dit gebeurd op een positieve manier en we zorgen dat de pup zelf gaat ontdekken en niet overrompeld wordt door de nieuwe indrukken. De situatie worden dan ook gespreid aangeboden aan de pup met een positieve beloning. denk daarbij aan een lekkernij het aanbieden van een speeltje etc. Kortom wij doen er alles aan om ze een goede start te geven. Vast programma is de trein, kinderboerderij, groot winkelcentra, activiteitencentrum voor ouderen.

 

 

Uiteraard zoeken wij goede eigenaren die voldoende tijd  hebben en die de pups met liefde en zorg verder opvoeden. Indien men interesse heeft in een puppy van ons, willen wij eerst kennismaken met de toekomstige eigenaar. Wij vinden het erg belangrijk dat men, voordat er een beslissing wordt genomen over het aanschaffen van een hondje, dit weloverwogen doet en er een wederzijds vertrouwen tussen de nieuwe pup eigenaar en fokker is. Tijdens deze kennismaking worden de pup kopers voorzien van alle informatie. Men kan dan uiteraard ook de moederhond en de pups ontmoeten. Wij stellen geen pup beschikbaar aan mensen die fulltime werken, waardoor de pup hele dagen alleen is. En wij waarderen het erg als de mensen actief met de pup willen omgaan (gehoorzaamheidstrainingen, shows, etc). Mensen die voor het eerst een hond nemen, raden we  ten zeerste aan minimaal een puppycursus te volgen. Wilt u eens vrijblijvend kennis met ons maken voor advies of bemiddeling, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Jack Russell terriërs kunnen belast zijn met erfelijke aandoeningen. Zie voor meer info de site van http://www.licg.nl

Wij hanteren de adviesprijs van de rasvereniging. Die ligt momenteel tussen de 900 en 1200 euro. Bij interesse voor een pup zullen we u een vragenlijst toesturen en informatie over de jacks russell terriër. De eerste nestkeuze is voor onszelf, hierover beslissen wij pas met ca 8 weken, graag uw begrip hiervoor.

 

Voor interesse kunt u ons bellen, 077-3734574.

Of het contactformulier invullen.