Onze teefjes

Floortje

Floortje, het stammoedertje van onze kennel. Ons poppetje. Met haar hadden we ons eerste nestje. Een leuk klein handig slim hondje. Een hondje dat wants to please. Het is een enorme knuffelkont. Zij is de stammoeder van onze kennel en mag zich inmiddels bet-overgrootmoeder noemen. Floortje heeft het gen normaal voor PLL en een compleet scharend gebit.

Met haar hebben we de puppytraining gedaan bij Masters Voice en de training SHH bij Cana. Beiden met een prachtig resultaat afgerond.

Floortje is inmiddels met pensioen en geniet van haar oude dag.

Prada

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Pretty Prada dochter van Jollyjacks Magic Maxime en Whistlewoods Ruby Rumpus. Geboren op 14-12-2013. De derde generatie Jollyjacks. Prada heeft de benodigde kwalificaties behaald op show.

Met Prada hebben wij een training mantrailen gedaan bij Dogsigns. In het verleden hebben wij de sociale wandelingen en de puppytraining met haar gedaan. Ook hebben we met haar de training coördinatie en balans gedaan bij Masters Voice.

Een mooi zelfstandig hondje erg lief voor mensen en andere honden. Prada is definitief vrij (vanwege haar leeftijd) van alle oogziekten en patellae luxatie ook heeft zij het gen normaal voor PLL. Prada heeft een compleet scharend gebit.

Prada is met pensioen en zal geen nakomelingen meer krijgen. Zij gaat genieten van haar oude dag en we hopen dat ze nog lang bij ons blijft.

Klik hier voor meer foto’s van Prada

Dida

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Jollyjacks Obladi Oblada (Dida) dochter van Jollyjacks Pretty Prada en Jack Mac Ju vom Ewaldshof. Geboren op 16-06-2016. Dit sprankelend hondje is hopelijk een belofte voor de toekomst. Met haar hebben we de cursus coördinatie en balance gedaan. Ze doet mee aan de sociale wandelingen van Dogsigns. Dida is een energiek atletisch hondje met veel uitstraling en is erg lief.

Dida is vrij bevonden van patellaeluxatie en oogziekten. Ook heeft zij het gen normaal voor PLL door vererving van ouders die beiden zijn getest. Dida  heeft een compleet scharend gebit. Tevens heeft ze de benodigde kwalificaties behaald op show.

Klik hier voor meer foto’s van Dida

Katya

Stambomen en gezondheidsonderzoeken

Geboren op 03-12-2018. Kind van Jollyjacks Obladi Oblada en Kapris Volovi Yarle Ragnar (import Russia). We zijn druk bezig met de detectietraining momenteel. Ze heet officieel Jollyjacks I want to break free, wij noemen haar Katya. Een Russische naam omdat haar vader uit Rusland komt. Met Katya zijn we met detectie begonnen omdat ze zo’n uitstekende neus heeft en die ook  altijd gebruikt om te ruiken of ze ergens een muisje kan vangen. Katya is uitgegroeid tot een energieke atletisch hondje en ze is 29 cm hoog.

Katya heeft het gen normaal PLL door vererving van haar ouders. Maar heb haar ook laten testen. Haar ogen zijn vrij getest en ze is vrij van patellae luxatie. Katya heeft een compleet scharend gebit en heeft inmiddels haar kwalificaties behaald die nodig zijn om een nestje met haar te fokken in de toekomst.

Klik hier voor meer foto’s van Katya

Stamboom en gezondheidsonderzoeken

Dit is Molly, zij is geboren op 23-08-2019 en de jongste van de familie. Haar vader is Kapris Volovi Yarle Ragnar (import Russia) en Jollyjacks Pretty Prada.

Met Molly hebben we de puppy en gehoorzaamheidtraining gedaan bij kynologenclub Canida. Momenteel zijn we bezig met een detectie training bij Dogsigns.

Vanwege de Corona crisis hebben we besloten om Molly aan te laten keuren. Dit wordt door 2 Nederlandse keurmeesters gedaan. Ze heeft een prachtige keurrapport en is goedgekeurd.

Molly heeft het gen PLL normaal, door vererving van haar ouders, en een compleet scharend gebit.

Haar ogen en knieën zijn inmiddels getest door de specialisten die hiervoor aangewezen zijn en alles is helemaal in orde.