In Memoriam

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart.

 

Gradje “The Dutch Jacks”

Geboren op 18-04-2007

Op 25-09-2018 hebben we afscheid moeten nemen van Gradje. Gradje heeft de leeftijd van 10 jaar bereikt. De pijn in zijn lijfje, door een vroeg trauma, was niet meer te verdragen voor hem.  Gradje met je fratsen en super doorzettingsvermogen, we zullen jou nooit vergeten en jou altijd in ons hart houden. Rust zacht lieverd.

Gradje

Jolly

Geboren op 26-09-2002

Op 28-01-2019 is Jolly van ons heengegaan. Jolly heeft de leeftijd van 16,5 jaar mogen bereiken. Zij heeft ons kennis laten maken met het mooie ras de jackrussell terriër. Ze was een kanjer, we noemden haar “de tank”. Helaas ging het het laatste jaar bergafwaarts met haar door haar hoge leeftijd. Ze werd dement, doof, nouja alles wat de leeftijd dan zo met zich meebrengt. De laatste dagen wilde ze niet meer eten en dat was voor ons het moment om haar te laten gaan. Jolly bedankt dat je er was, we zullen jou nooit vergeten.

Jolly

Maxime

Geboren op 07-03-2012

We hebben plotseling 18-09-2019 afscheid moeten nemen van Maxime. Maxime werd in een korte periode van een aantal weken ongeneeslijk ziek. Ze ging zo snel achteruit en had zoveel pijn dat we haar verder lijden hebben bespaard.  Veel te jong, we hadden nog zoveel plannen. Maar het heeft niet zo mogen zijn.

Maxime jij was en blijft onze “beste” 

Jollyjacks Magic Maxime

 

 

 

Floortje

Floortje

Geboren op 18-10-2008

Floortje, het stammoedertje van onze kennel. Ons poppetje. Met haar hadden we ons eerste nestje. Een leuk klein handig slim hondje. Een hondje dat wants to please. Het was een enorme knuffelkont. Zij was de stammoeder van onze kennel en mag zich inmiddels bet-overgrootmoeder noemen.

We hebben op 25-11-2023 afscheid van haar moeten nemen. Ze heeft de prachtige leeftijd van 15 jaar mogen worden. We zijn blij om voor haar gezorgd te mogen hebben en zullen altijd van haar blijven houden. en haar nooit vergeten. Wij noemden haar “De Spin”